rioollucht inspectie

rioollucht inspectie
4.7 (93.33%) 15 votes

Prijs Rioollucht inspectie € 130,-

Rioollucht inspectie definitief verholpen dankzij Verstopping-Nederland

Een rioollucht in huis die in uw badkamer, wc of douche hangt, betekent een grote aantasting van uw woongenot, want de onaangename geur die uit het riool ontsnapt is vaak zeer doordringend en overheersend. Wanneer u een rioollucht in huis bemerkt, kunt u gelukkig rekenen op een rioolbedrijf dat dag en nacht in actie kan komen. Verstopping Nederland heeft medewerkers door het hele land, die u door middel van stankdetectie snel van een rioollucht in huis kunnen afhelpen.

 

De oorzaak van een rioollucht in huis

Er bestaan veel misverstanden over het ontstaan en de bestrijding van een riool- of putlucht. Een van de grootste daarvan is, dat het probleem wordt veroorzaakt door opeengehoopt vuil en dat dit kan worden opgelost door een agressief ontstoppingsmiddel te gebruiken. De oorzaak van een rioollucht in huis moet echter worden gezocht in de staat waarin uw riolering verkeert. Beschadigingen, breuken, barsten en scheuren in rioolleidingen zijn namelijk de belangrijkste aanleidingen voor het ontstaan van een rioolgeur.

 

Verstopping-Nderland, professionele stankdetectie bij rioollucht in de woning

Bij Verstopping Nederland bieden wij complete dienstverlening op het gebied van rioleringen en ook voor het aanpakken van een rioolgeur hebben wij de juiste middelen tot onze beschikking. Met behulp van rookdetectie-apparatuur kunnen wij een stankdetectie uitvoeren, waarbij onschadelijke rook door de afvoerbuizen wordt geblazen. Dit proces toont zelfs de kleinste haarscheurtjes feilloos aan. Op basis van de stankdetectie kunnen wij een gerichte reparatie uitvoeren of een deel van de afvoer vervangen.

 

Rioolgeur - stankoverlast door rioolgeur voordelig opgelost

De vakspecialisten van Verstopping Nederland werken niet alleen snel en doeltreffend, maar doen dat ook nog eens heel voordelig. Ervaart u dus stankoverlast door een rioollucht rond een van de afvoeren in uw woning en wilt u een betaalbare, vakkundige stankdetectie laten verrichten? Neem dan contact op met onze allround rioolservice.Verstopping Nederland is zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

 

Rioollucht inspectie